Bara för att testa.

Blev en liten tripp till sörsjön för lite grillkorvning med min Älskling, Viggo och Emilia sen brorsan och Angelina, och Lindros med sin familj.
Det blev riktigt mysigt men dock riktigt kallt hehe jag och brorsan tog med fiskespöna med hopp om att det inte skulle ligga någon is på sjön även fast vi visste att det skulle göra de.
Jag och brorsan fick nöja oss med lite fiskefilm istället "Fly VS Jerk 1-3" hehe Riktigt gryma filmer måste ja säga!.


Ja ja, så det blev inga fiskebilder denna gång, men snart så hehe SJUKT sugen!!!

Inköpt so far!




Lite införskaffade favoritdrag, Big bandit gick förvånadsvärt bra i plurret så den blir det nog att fiska mycke med i vår-sommar hehe. Piggen har ja inte testat men det sägs att den ska vara rätt härlig att fiska med.






Denna färg måste införskaffas i Big bandit och Buster jerk, älskar den färgen och tror att den kommer fungera riktgit bra. 

En början!

Tjaa !

Startar i dag min blogg som bara kommer att handla om fiske.



Laddar upp som fan inför St: Anna pike open den 14:e april, jag vet det är jätte långt kvar men känner mig ändå sjukt taggad. Jag och brorsan har fixat så vi har hans båt så nu är det bara en motor som vi måste hitta.
I julklapp fick jag presentkort på skeppamarin så nu har man införskaffat en hel del av mina favorit drag BusterJerk och Big Bandit det är bara en färg på båda dragen som ja bara måste ha innan 14:e april "Hot Cod"
så himla cool färg asså.  

Imorgon blir det en liten tripp med familj och några vänner till något ställe där man kan grilla korv och fiska lite bara hoppas att det inte ligger någon is så man kan avreagera sig lite med några kast och självklart hoppas att man kan slita upp någon fin firre hehe.

Lägger upp lite bilder imorgon



Enjoy !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0